gyors. egyszerű. profi.

Automatizált könyvelés

Ha azt mondanám, ugyanazért a pénzért amit most a könyvelődnek fizetsz, megszabadulhatnál a bevallási időszak okozta stressztől… És még naprakész pénzügyi tanácsokat is kapnál…

Érdekelne?

Ha saját vállalkozásod van, biztos jól ismered a bevallási határidő előtti stresszes időszakot… Értékes órákat, napokat töltesz azzal, hogy próbálod összeszedni a rengeteg számlát, dokumentumot. Beviszed a könyvelődnek a halomnyi papírt, amit időben fel kell dolgoznia.

 

Hopp, kimaradt valami! Oda-vissza emailezgetsz a könyvelőddel, mert ez hiányzik, az nincs meg… Ketyeg az óra, és mindketten stresszeltek, mert félő, a végén még kicsúsztok az időből…

Mit szólnál, ha nem kéne ezt többször átélned? Ha a bevallási időszak nem jelentene extra stresszt többé? Ha nyugodtan, hátradőlve várhatnád az új pénzügyi évet?

A GB-Könyvvel ez lehetséges.

A mai digitális világban már az adóhivatal sem akar találkozni az adózókkal, szkennelve kérik a számlákat.

Nincs több felesleges papírhalom ami foglalja a helyet, nincs több elfecsérelt óra, a felhalmozott iratok között kutakodva…

Mindez nem csak hogy stressz mentessé teszi a könyvelést neked, de lehetővé teszi, hogy a fizikai adatrögzítés helyett szellemi munkákkal segítsünk, stratégiai pénzügyi partnereddé váljunk – míg az ár ugyanaz marad.

A könyvelés gyorsabb, hatékonyabb, személyre szabott, valós idejű és pontos.

Digitalizált könyvelési rendszerünknek köszönhetően be sem kell hozzánk jönnöd, ha elküldöd jó minőségű szkennelt számláidat.

Amennyiben erre nincs módod, mi beszkenneljük neked az összes számlát, biztonságos tárhelyen tároljuk, amihez hozzáférést kapsz.

A dokumentumok papír alapú tárolását is kiválthatjuk digitális archiválással, így sokkal könnyebben kezelhető, átlátható minden szükséges anyag.

A szükségtelen számlák, szerződések automatikusan törlődnek a selejtezési időben.

GB-Könyv Kft. © 2021. Minden jog fenntartva | Az oldalt készítette: Marketing Műhely | Adatvédelmi tájékoztatóSütikezelési elvek